20 dec. 2013

Bokbloggsjerka 20-23 december

Denna vecka vill Annika att vi berättar om våra bokliga löften inför 2014.

Den självklara frågan torde nog vara vad ni önskar er i julklapp, men det förutsägbara är en aning tråkigt tycker jag. Därför tänkte jag grilla er i ämnet om vad som kommer att bli ert bokliga löfte 2014.
Jag vet att det kan tyckas vara en knivig fråga så här mitt i all julstress så därför ger jag oss extra lång betänketid. Jerkan utgår nästa vecka och återkommer inte förrän den 10 januari. Innan dess borde vi väl ha satt våra mål inför nästa år, eller vad tror ni?
Oj, hade inte tänkt på det så mycket. Ett löfte måste ju alltid vara att försöka hitta nya bokliga favoriter, men det känns ju lite för lätt, det är ju något som jag gör utan att riktigt försöka...
I  år har jag lyckats skrapa ihop och läsa 75st böcker så här långt och kommer förhoppningsvis klämma in någon mer innan året är slut. Ska jag våga sikta på 100st nästa år som boklöfte? Vore lite kul att göra det någon gång.

2 kommentarer:

  1. Jag ska försöka sikta på 100 böcker igen nästa år, men vet inte om det är realistiskt att jag ska hinna med. Får utvärdera under loppet av 2014 :)

    SvaraRadera
  2. Lycka till om du ger dig på den utmaningen :)

    SvaraRadera