13 okt. 2013

Östergötlands Bokmässa del 2

Igår var det som sagt Östergötlands Bokmässa 2013. Första gången jag är där och jag måste säga att jag hade en mycket trevlig dag. Sedan är stadsbiblioteket en av mina favoritbyggnader, och inte bara för att det är ett bibliotek, vilket inte gjorde det hela mindre trevligt.

Bland det första jag gjorde var att springa på trevliga Erika från Erikas bokprat. Även om vi pratat en del på sociala medier så var det första gången vi träffades IRL. Något vi kom överens om måste göras igen snart och gärna med fler bokbloggare om det finns intresserade :)Sedan hade jag en trevlig pratstund med Emelie Schepp. Är ungefär halvvägs genom hennes Märkta för livet. Mycket bra så här långt.

Samspråkade även lite med Sofie Sarenbrant. Har inte läst någon av hennes böcker än men passade på att köpa hennes tre första så att jag kan åtgärda detta snart.Såg Susanne Bolls föredrag om hennes resa som författare och passade på att ta en liten pratstund efteråt. Lyckades till och med fastna på bild tillsammans med henne när hon signerade bok till mig. Hela dagen hade bra upplägg och blandning av författarprat, skrivtips till aspirerande författare och annat bokrelaterat. Även ett par releaser, hann tyvärr inte med att gå på dessa själv. Det enda som var mindre bra var att publikintresset till vissa saker var lite felbedömt så lokalerna var i minsta laget, men det löste sig det också.

3 kommentarer:

 1. Men! Det här har jag missat! En bokmässa i Östergötland? Linköping, bara en dryg halvtimmes bilresa från mig :) Var den öppen för alla eller "bara branschfolk"? Undrar hur marknadsföringen har gått till, jag hade i alla fall väldigt dålig koll på att detta var på gång..

  SvaraRadera
  Svar
  1. En östgötsk bokbloggare alltså? :) Jag och Erika längst upp funderar på att försöka få ihop en IRL träff om du är intresserad?
   Mässan var öppen för alla, riktigt trevlig och bra arrangerad.
   Själv läste jag bara om den på twitter och Erikas blogg. Bor i Norrköping och hit tar sig ju nästan aldrig nyheter om evenemang i Linköping. Vet inte om Corren haft så mycket, men annars kan jag tänka mig att det varit lite sparsmakat med marknadsföringen. Lite dumt att lägga det samtidigt som Flimmer i Norrköping också, men men. Trevligt var det iaf :)

   Radera
 2. Jajemen! Motala! Fin idé om träff! Men oj, nja, själv känner jag mig nog lite blyg än så länge för IRL-träff.. Kanske en annan gång!
  Har (efter mer än ett års uppehåll) precis sparkat igång min blogg igen och precis kommit igång igen med att lusläsa bokbloggar så det kanske är därför jag inte "hört" något om Lkpg bokmässan!? Läser heller inte Corren härborta i mitt hörn ;)

  SvaraRadera