18 apr. 2013

Beslutångest...

Nu är det bestämt att nästa bok vi kommer att läsa i vår bokcirkel är Anna Karenina av Leo Tolstoj. Frågan är bara vilken version jag ska satsa på att läsa. Ska jag ta min fina svenska utgåva från 1929 (se dålig bild) eller ska jag beställa en ny pocketutgåva som då blir på engelska. 

Här gäller ju inte min originalspråksregel då jag inte behärskar det ryska språket så engelska eller svenska spelar ingen roll. Principiellt tycker jag att böcker är till för att läsas. Men det känns inte riktigt som om jag vågar ta med mig denna i väskan och liknande och då blir jag ju begränsad i mitt läsande om jag bara kan göra det hemma. Kostnadsmässigt så har jag hittat den i pocket för några tior så det är inte heller någon faktor egentligen. Argh beslutångest! Men ser fram emot att läsa själva boken (i vilken form det nu blir).

2 kommentarer:

  1. Vill du fortfarande vara med i deckar bokcirkeln? Vi har startat en facebook grupp där man lätt kan diskutera fram vilken bok man vill läsa och sedan även diskutera boken. Där blir man inte så låst på att alla måste vara där samtidigt utan man kan skriva när man själv har möjlighet.
    Deckar Cirkeln heter gruppen om du inte kan hitta den så kan du skriva till mig och berätta vad du heter på facebook så jag kan lägga till dig(Publicerar inte det på min blogg)

    SvaraRadera
  2. Hmm, svårt val.. jag hade nog valt att läsa den på svenska dock!

    SvaraRadera